Tänään minulla oli taas sähköterapiaa. Heräsin ajoissa pukemaan vaatteet päälle ja lähtemään bussiin.

 

Sähköshokkiterapiassa menen makuulle sänkyyn, käsivarteeni laitetaan nukutusneula ja siitä sitten nukahdan, herään myöhemmin pienessä taukohuoneessa muiden potilaitten seurasta, nautin kahvia ja kaurakeksejä ja mehua ja äiti tulee hakemaan minut, hän tuo yleensä minulle karjalanpiirakan ja jääkahvia.

 

Koen oloni ahdistuneeksi kun herään anestesiasta, olen sekava ja muistamaton ja kestää vähän aikaa ennen kuin tulen tajuihini.

 

Kerroin äidille että aion jättää SLK- Instituutissa opiskelun kesken, yllättävää kyllä hän ei suuttunut. Yllättävää siksi että äiti suhtautuu aika temperamenttisesti opintoihini. Mutta toisaalta, kunhan psyykkinen vointini paranee, voisin mennä iltakouluun tai johonkin erityiskouluun kuten Keskuspuistoon opiskelemaan.

 

Matkustimme junalla länsi- Vantaalle, äiti jäi pois Martinlaaksossa ja minä Myyrmäessä. Kotiin palattuani otin vitamiinilisät, pesin koneellisen pyykkiä, imuroin ja hinkkasin tahrat pois lattiasta, varasin ajan Iso- Myyrin kampaajalle 9. syyskuuta ja ajan käsi- ja jalkahoitoon 16. syyskuuta, ja sain postissa ilmoituksen paketista. Olin varma että se oli uusi- seelantilaisen ystäväni Carol Annen Etsy.comista tilaama paketti.

 

ASPA- työntekijäni Kaarina kävi tänään kylässä, juttelimme eri asioista ja sovimme uuden ajan ensi viikolle.

 

Kävin Amos Andersonin taidemuseossa kuten yleensä maanantaisin, se on ainoa pääkaupunkiseudun taidemuseo joka on auki maanantaisin. Sen jälkeen matkustin takaisin Myyrmäkeen ja hain paketin postista.

Sen oli kuin olikin lähettänyt Carol Anne, siellä oli pieni tummaihoinen kewpie- nukke jolla oli keltainen neulemekko ja keltainen neulepeitto. Kiitos oikein paljon!

 

Lähdin tapaamaan vanhempiani. Matkustin bussilla Martinlaaksoon, kotikotona nautin kahvia ja äiti antoi minulle 14 euroa ruokarahaa.

 

Matkustin bussilla takaisin Myyrmäkeen, nyt kun helteet ovat ohi voisin alkaa taas fillaroimaan. Aion muutenkin aloittaa oikean elämäntaparemontin, sitten kun sähköhoito on ohi aion käydä joka kolmas päivä kuntosalilla, sitä seuraavat päivät uimassa, ja aion myös fillaroida useammin.

Kävin Myyrmannin Citymarketissa ostamassa tuubin Kallen mätitahnaa, Satumaista- mustikkapiirakoita, litran suomalaista maitoa, kuusi kiiviä, ja varmaan jotain muutakin jota en just nyt muista.

 

Huomenna on tukanpesupäivä, aika psykiatriselle poliklinikalle klo 14, ja tapaaminen SLK- Instituutin koulukuraattorin kanssa klo 16, menen kirjoittamaan eropaperit. Voisin myös käydä Ateneumissa.