Jos sitä nyt voisi reipastua myös tässä suomiblogin pitämisessä, nyt kun olen kerran alkanut kirjoittaa sitäkin. Minulla on jo suomiblogit Vuodatuksessa,, Blogaajassa, Tumblrissa, LiveJournalissa, ja Bloggerissa.

Kirjoitan parhaillaan tätä merkintää Microsoft Word- tiedostoon Always In My Heart- fontilla. Minusta on hauska kokeilla jotain koristeellista fonttia ihan vain sen visuaalisen miellyttävyyden vuoksi.  

 

Parvekkeeni ovi on muuten korjattu, lukkoseppä kävi hoitelemassa sen.

 

Olen alkanut käymään kuntosalilla joka toinen päivä. En enää käytä juoksumattoa, mutta olen päättänyt käydä suihkussa aina paikan päällä, etten haise hielle koko loppupäivän.

Muutaman kuukauden päästä alan taas käymään uimahallilla, vaihtelevasti joka toinen päivä salilla ja toinen hallilla, niiden välissä pidän lepopäivän.

 

Team Fortress 2- sarjakuvasaagaan on vihdoinkin tullut päivitys, pitkällisen odotuksen jälkeen.

 

Parhaan kaverini Mireten sänky meni rikki, eikä hän voi nukkua toisessa sängyssään mikä on varattu yökylävieraille (eli siis se missä minä nukun aina hänen luona käydessään) sillä hänen selkänsä ei kestä sitä.

Tästä syystä avasin kotini ovet hänelle, hän yöpyy luonani niin pitkään kunnes hän saa parin viikon päästä uuden sängyn.

Tästä syystä olen voinut viime aikoina psyykkisesti paremmin; nyt kun minulla on jokapäiväistä seuraa niin ei ole aikaa riidellä harhojen kanssa, ja on myös mukavaa tehdä ihan arkisiakin toimia ystävän seurassa. Ruokakin maistuu paremmalta ystävän seurassa.

Koen silti aina iltaisin jonkinasteista apokalyptista angstia, mutta luulen että se johtuu verensokerista tai väsymystasosta. Yön yli nukuttuani oloni on kuitenkin parempi.

 

Tilasin eilen Etsy.com- nettikaupasta sellaisen 1990- luvun grunge- henkisen kaulakorun jossa on hologrammikuva silmästä. Olen pitänyt lupaukseni sen suhteen että tilaan jokaisena rahapäivänä ainakin yhden tuotteen Etsystä, Amazonista, tai muusta nettikaupasta.

Sen ohella kävimme Mireten kanssa kirpputorikierroksella, muun muassa Iso- Roban ja Fredan UFF- myymälöissä joissa on taas se viikkoalennus, kaikki vaatteet maksoivat maksimissaan vain euroa tsibale. Sen ohella kävimme myös Iso- Roban Fidassa. Ostin reissun aikana seuraavat vaatteet:

Musta Dirndl- mekko, jossa on ohuet olkaimet ja edessä ylhäältä alahelmaan kulkeva napitus.

Auringonkukankeltainen akryylivillatakki.

1980- lukulainen villatakki, sellainen missä on violetteja, valkoisia, ja pinkkejä raitoja joissa kuvia teddykarhuista, ruseteista, sydämistä ja ruusuista.

Pitkähelmainen villapaita, jossa on kerroksittainen maisemakuva; taivas, taivaanranta, kaislikko, lampi jossa jono sorsia, maa… Se on juuri sopivan kokoinen tunikaksi.

Retro- henkinen nilkkapituinen esiliina, ruskea jossa valtavia oransseja ja valkoisia kukkakuvioita. Aion teettää siitä hameen ompelimossa.

Pitkähihainen nilkkapituinen viininpunainen ihonmyötäinen mekko, jossa rinnustassa paljettikangasta

Vihreä puuvillainen Nanso- tunika, jossa vihreävalkoisia kuvia jotka esittävät kahta identtistä pikkutyttöä pitelemässä toisiaan kädestä

Pinkki- oranssiraidallinen pitkähihainen pusero  

Vaaleansininen pitkähelmainen kesämekko, jossa sinisiä ruiskukkakuvioita.  

Ostin myös peltipurkin, joka kuuluu samaan tuotesarjaan kuin yksi päiväkirja ja seinäkalenteri jotka minulla joskus olivat.

 

Kotiini palattuamme nautimme illalliseksi mozzarellatikkuja ja ranskanperunoita. Pesin kaksi koneellista pyykkiä, uudet vaatteeni mukaan lukien.

 

Nukkuessani näin unta jossa olin Kuortin kartanossa, se on sellainen lomakohde jonka omistaa HYKS. Se on erityisesti tarkoitettu syöpäsairaille lapsille ja heidän perheilleen, minulla itselläni oli leukemia lapsena. Kävin siellä monta kertaa 18- vuotiaaksi asti.

 

Noustuani aamulla kello yhdentoista aikaan otin aamulääkkeeni, tyhjensin kuukautiskuppini, ja pukeuduin eilen ostamaani vihreä- valkoiseen tunikaan, sitten menin takaisin petiin ja nukuin kello puoli kolmeen asti iltapäivällä. Siinä vaiheessa oli pakko nousta ylös, napata päiväkirja messiin ja lähteä käymään Helsingissä.

 

Ulkona oli kylmää, taivas oli pilvessä, satoi lumijyväsiä. Matkustin junalla Helsinkiin ja käppäilin siihen psykiatristen potilaiden ajanviettokeskukseen missä käyn aina torstaisin.

 

Juttelin Mellan, Ilonan, ja Kennyn kanssa, join kahvia, juttelin puhelimessa ystävieni kanssa. Myöhemmin päivällä kun kyseinen huone jossa istuin laitettiin kiinni, siirryin kahvilan puolelle. Söin kaksi ihanaa korvapuustia ja join kupin kaakaota.

 

Kävelin lumipyryn halki metroasemalle ja matkustin keskustaan. Kävin Cybershopissa ostamassa uudet kuulokkeet, vihreä- pinkit Hello Kitty- malliset nappikuulokkeet. Sain hieman yli euron alennusta, sillä minulla oli hiukan pluspisteitä kanta- asiakaskortillani.

 

Matkustin junalla kotiin. Siivosin hieman, leikkasin kynteni, join sitruunateetä, aloin neulomaan uutta täkkitilkkua, kirjoitin päiväkirjaa ja enkkublogia, ja katsoin DVD:ltä <i>Pokka pitää</i>. Olen syttynyt kymmenen vuotta omistamaani DVD- kokoelmaan uudestaan, kun huomasin että siinä on englanninkieliset tekstitykset.

 

Huomenna on perjantai, se tarkoittaa sitä että heti aamulla pitää alkaa siivoamaan; otan roskapussit pois roskakoreista ja laitan niihin uudet pussit; otan lakanat pois sängystä ja vaihdan pyyhkeet ja pesen ne pyykkikoneessa; laitan peittoni, tyynyni, ja sijauspatjani parvekkeelle tuulettumaan, ja putsaan vessanpöntön.

Hoivaonni- työntekijäni tulee käymään puoli kahdelta iltapäivällä, visiitin aikana aion tiskata astiat ja silittää pyykit.

Lähtiessäni samalla ovenavauksella aion viedä roskat, sitten menen psykiatrian klinikalle hakemaan yhden paperisen lääkereseptin ja erityisluvan sitä varten. Sitten pitää mennä sosiaalitoimistoon hoitamaan paperisota; tulostaa tiliotteet, ottaa kopio reseptistä ja erityisluvasta, laatia toimeentulotukihakemus, ja sitten vain toivotaan että sosiaalityöntekijä on saanut aamukahvinsa jotta hän olisi tarpeeksi laupea myöntääkseen maksusitoomuksen kyseiseen lääkkeeseen. Kolmen kuukauden satsi lääkkeitä maksaa noin 650 euroa, ja siihen minulla ei ole varaa.

 

Sen jälkeen menen käymään äitini luona, juon hänen kanssaan kahvia. Sitten menen kuntosalille, olen päättänyt etten enää käytä juoksumattoa, ja että jatkossa käyn suihkussa heti urheiltuani.

 

Kotiin palattuani aion siivota loppupäivän.