Eilisiltana olin hieman pahalla mielellä, ei siksi että mitään pahaa olisi sattunut vaan siksi että minulla nyt yleensä on iltaisin hieman maailmanangstia, ihan vain verensokerini tai väsymyksen vuoksi.

 

Katsoin elokuvaa Clueless DVD:ltä ja kirjoittelin päiväkirjaani. Menin nukkumaan ennen keskiyötä.

Näin unta jossa puristelin finnejäni, toivoin saavani enemmän noita kauneushaittoja ihan vain siksi jotta voisin puristella niitä.

 

Aamulla heräsin virkeänä joskus puoli neljän aikaan enkä välittänyt vetää enää unta palloon kun en kuitenkaan unta saisi, päätin nauttia hieman Marabou- suklaata ja kirjoittaa.

En ole aiemmin tajunnutkaan kuinka hyvää Marabou- suklaa on, parempaa kuin Fazerin sininen. Joten pehmeämpää niin maultaan kuin rakenteeltaan.

 

Noustuani otin aamulääkkeet, pukeuduin Hello Kitty- fleecehousuihin ja The Ramones- collegepuseroon. Olisin menossa tänään meditaatiokurssille, sinne tarvittaisiin mukavasti istuvat, kiristämättömät vaatteet. Myöhemmin tosin vaihdoin ne Halinalle- pyjamahousuihin ja raidalliseen puseroon sillä kyseiset Hello Kitty- housut valuivat alas koko ajan. Taidan viedä ne ompelimoon ja pyytää heitä laittamaan paremman kuminauhan niiden vyötäröön. 

 

Harjasin hampaani, söin hieman suklaata, keitin kahvia. Puuhastelin ympäriinsä ja tein hieman kotitöitä. Päätin etten imuroisi lattiaa ihan vielä, etten häiritsisi naapureiden aamu- unia.

 

Vein roskat ja kävin samalla alakerran polkupyörävarastossa pumppaamassa ilmaa polkupyöräni takarenkaaseen.

Vein kassillisen vanhaa tarpeetonta tavaraa UFF:in keräyslootaan ja sitten kävin palauttamassa tyhjiä pulloja, tienasin 70 senttiä.

Kotiin palattuani kävin viemässä kaksi päiväkirjaa, yhden täyteen kirjoitetun ja yhden tyhjän, alakerran varastokomeroon. Pesin myös koneellisen pyykkiä, pyykkikori alkoikin olla ääriään myöten täynnä.

 

Voi jeesuksen pussit että minulla olikin tylsää, en keksinyt enää mitään tekemistä nyt kun koti oli siisti ja kaikki askareet hoidettu.

 

Päätin harrastaa hieman paikallisseikkailua; lähdin ulos, nousin bussiin 571 ja matkustin Tikkurilaan, sieltä bussilla 562 Mellunmäkeen, sieltä metrolla Siilitielle, sieltä toisella metrolla Rastilaan, sieltä bussilla 560 Myyrmäkeen.

Mellunmäessä minulle soitettiin psykiatrian poliklinikalta ja kerrottiin että tämänpäiväinen tapaaminen psykologin kanssa oli peruttu ja siirretty huomiseen klo 11.

Perillä Myyrmäessä soitin äidille ja kerroin olevani tulossa käymään. Matkustin bussilla 574 Raappavuorelle, perillä kotikotona nappasin äidin antaman kuukausirahan mukaani ja lähdin saman tien.

 

Kävin Martinlaakson vanhan ostarin Ärrällä lataamassa matkakorttini, sitten matkustin bussilla 571 Myyrmäkeen ja kävin Myyrmannin Suomalaisessa Kirjakaupassa ostamassa uuden päiväkirjan (sellainen aikuisten värityskirja, jossa on muutamilla sivuilla kukkia joita voi siis värittää), kymmenen ensimmäisen luokan postimerkkiä (olen ottanut tavakseni ostaa postimerkkejä kymmenen kappaleen arkin kerran viikossa), ja kymmenen pääsiäiskorttia suomalaisille ystävilleni (ensi viikolla ostan viisitoista).

 

Kävin Burger Kingissä ja tilasin kolmet isot ranskalaiset mukaan.

Perillä kotona vein päiväkirjan kellarikomeroon, jossa siis säilytän päiväkirjojani, sekä tyhjiä että täyteen kirjoitettuja. Laitoin pääsiäiskortteihin postimerkit ja Priority- tarrat ja kirjoitin niihin osoitteet, tervehdyksen ja allekirjoitukset.

Ajattelin laittaa myös pihapiirini rappukäytäviin pääsiäistervehdykset, samaten kuin vanhempieni rappuun. Aion tehdä niin kaikkina soveliaina juhlapäivinä, ihan vain ystävällisyydestä.

 

Minulla oli vieläkin tylsää, joten päätin käydä kaikki laatikkoni ja kaappini läpi löytääkseni tavaraa jota lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Löysin kokonaisen kassillisen tavaraa josta luopua.

 

Kello neljän aikaan iltapäivällä lähdin Myöhätuulen nuortenryhmään, samalla raahasin kamakassin ulos. Kotoani lähin UFF:in loota oli ääriään myöten täynnä, joten vein sen Fidan lootaan.

 

Matkustin bussilla 571 Pähkinärinteeseen, ja menin Myöhätuulen toimistolle.

Vietin iltapäivän käyttäen heidän tietokonettaan bisneksien hoiteluun, sitten lähdin bussilla 311 Myyrmäkeen ja sieltä I- junalla Helsinkiin, ja sieltä metrolla Hakaniemeen.

Meditaatiokurssi pidettiin pienessä kerrostaloasunnossa, siellä tuoksui frangipani- suitsuke ja se oli kauniisti sisustettu. Olin hyvin puheliaalla tuulella ja juttelin mielelläni ihmisten kanssa.

 

Huomasin että minun oli vaikea keskittyä meditaatioharjoituksiin, mieleni ja käteni harhailivat. Mutta jos harjoittelen ahkerasti, onnistun varmasti.

 

Tapaamisen jälkeen matkustin keskustaan metrolla, sieltä P- junalla Myyrmäkeen.

 

Kotona yritin saada Internet- yhteyteni toimimaan, mutta se ei onnistunut. Se turhautti minua valtavasti, ja mentyäni nukkumaan itkin ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen. Lauloin hieman virsiä itsekseni minkä nyyhkytykseltä pystyin.

”Minä tahtoisin, Isä, jo kotiin/ Isä, minua väsyttää”

”Maan korvessa kulkevi lapsosen tie/ Vaan ihana enkeli kotihin vie”

”Etsiessäs onnea harhateille jouduit sä/ Surua ja tuskaa toi vain maailma”

”Oi jos mä kerran, näkisin Herran, kunniassaan”

 

Tiesin kuitenkin että huomenna kaikki olisi paremmin.