Valvoin myöhään yöllä, mutta sain silti noustua aamulla kymmentä yli kello kahdexan, ihme super. Lähinnä sixi että en halunnut enää nähdä pöhköjä unia sen jälkeen kun olin unexinut olevani Buckinghamin palazin pihalla Mycroft Holmesin sateenvarjon ja kuudennen Tohtorin värikkään takin kanssa.

 

Otin aamulääkkeeni, harjasin hampaat, kävin suihkussa ja pesin tukkani, pukeuduin mustiin housuihin ja kuviolliseen t- paitaan, eli siis kaikkein siisteimpään asuuni.

 

Lähdin käymään Myyrmannissa ihan vaan ajankuluxi, ostin Suomalaisesta Kirjakaupasta neljä ystävänpäiväkorttia; kolme jotka lähetän postissa ulkomaille, yhden Suvicitalle.

Enää pitää ostaa viisitoista suomalaisille ystäville lähtevää ystävänpäiväkorttia, ja tämän kuun syntymäpäivä- ja nimipäiväonnittelukortit. Minulla on onnexi jemmassa postimerkkejä.

Niin ja sitten pitää ostaa kortteja myös paikallisen kirjaston ja sosiaalitoimiston ja diakoniatoimiston työntekijöille, he ansaizevat ne.

 

Kävin myös Citymarketissa ostamassa paketin Euroshopperin hankaussieniä, pullollisen Cillit Bang Lika & Home- puhdistussuihketta (normaalisti käytän ekologisia hygieniatuotteita, mutta välillä pitää turvautua oikeisiin tapponesteisiin ottaen huomioon minun kylpyhuoneeni…), ja kolme paria Pirkan keltaisia siivoushanskoja. Käytän jatkossa vihreitä kumihanskoja tiskaamiseen, ja keltaisia muuhun siivoamiseen, ettei ne mene sekaisin. Olisin muuten ostanut Medium- kokoisia hanskoja, mutta niitä ei ollut kuin yxi pari jäljellä joten ostin Large- kokoisia.

Ihme juttu että olen verrattain likakammoinen, ja enkä kovinkaan siivousintoinen. Niin aina.

 

Ehdin ajoissa terveystarkistuxeen, ja lääkäri ehti myös.

Omalääkärini Tea oli mukava, juttelimme hieman terveen elämän rakennuspalikoista kuten liikunnasta ja ravinnosta.

Hän mittasi verenpaineeni, muistan kuinka pelkäsin lapsena kyseistä toimenpidettä sillä se ”hiha” puristi käsivarttani ikävästi.

Painoni on 75 kiloa, sydän sykkelehtii ja ilma suhisee keuhkoissani, ja Tea sanoi että kaikki on kunnossa mutta painoindexini voisi olla pari pykälää alempi. Niin aina.

 

Sovimme että menisin huomenna, mieluiten mahdollisimman aikaisin aamulla ottamaan verikokeen, minun pitää olla 12 tuntia syömättä mutta aamulääkkeet saa ottaa veden kanssa. Tämä sixi että haluan tarkistaa onko minulla puute tietyistä ravintoaineista kuten vitamiineista tai hyvistä rasvoista, jotta tiedän mitä ruoka- aineita minun pitää lisätä päivittäiseen ruokavaliooni.

 

Kotiin palattuani laitoin ostoxet paikoilleen. Imuroin asuntoni lattian, ja imuroin ja moppasin lattian myös huonekalujen alta. Se olisi sujunut noin muuten yllättävän helposti, jos PMS- oireeni eivät olisi räköttäneet niskaan.

 

Puoli kolmelta iltapäivällä ASPA- työntekijäni Kaarina tuli viikoittaiselle kotikäynnille. Juttelimme monenlaisista, enemmän tai vähemmän henkilökohtaisista asioista, samalla kun neuloin ahkerasti kolmatta raitaa ”projektiini”.

 

Sovimme uuden tapaamisen ensi viikolle samalle päivälle, samaan kellonaikaan, eli maanantaina kello puoli kolmelta iltapäivälle.

Lähdimme samalla ovenavauxella ulos, minä kävin Myyrmannissa kazelemassa mitä enemmän tai vähemmän turhaa voisin ostaa sitten kun saan rahaa seuraavan kerran; huomasin että Citymarketissa myytiin hypoallergeenisia tyynyjä, jotka ovat kaiken luontoystävällisistä materiaaleista tehtyjä, ja vielä tarjouxessa.

Textiiliosastolla käydessäni huomasin että pussilakanasetti jota olen ihquttanut jo pitemmän aikaa on myös tarjouxessa; valkoinen jossa on Mauri Kunnaxen piirtämiä söpöjä lepakoita. Pakko saada! Se maxaa myös saman verran kuin tyyny, eli 20 euroa. Pakko ostaa ne tällä viikolla, kun tarjous saattaa olla piakkoin ohi.

 

Palasin kotiin ja menin HelMet- kirjastopalvelun sivuille, huomasin että Munkkiniemen kirjastossa näytetään keskiviikkoiltana Rosa Liksomin käsikirjoittama lyhytnäytelmä nimeltään <i>Rosa Liksomin naiset</i>. Pakko nähdä se!

Veikkaan että muistan missä Munkkiniemen kirjasto sijaizee, visiteerasin siellä useasti kun kävin psykoterapiassa kyseisessä kaupunginosassa. Google Mapsin mukaan kirjasto on yhä paikallaan.

 

Päätin myös luoda tunnuxen Lippupalveluun jotta voisin varata lipun KOM- teatterin näytelmään <i>Pasi Was Here</i>. Marinaa aiheutti se että sukupuoli- kohdassa oli vain kaxi vaihtoehtoa, mutta marina väheni kun huomasin että eläkeläiset ja työttömät saavat alennusta.  

Menen lunastamaan lipun keskiviikkona Myyrmannin Ärrältä.

 

Soitin Suvicitalle, juttelin hänen (ja hänen koiransa) kanssa. Sitten soitin Pinkille, sovimme että menisimme torstaina käymään Arnoldissa ja sitten menisimme muutaman ystävän kanssa uimahallille.

 

Huomenna menen kello kahdexi iltapäivällä kuntsarille, sitten menen kuntosalille ja tällä kertaa yritän olla livistämättä kesken workoutin.

Menen kello neljäxi iltapäivällä Myöhätuulen nuortenryhmään, olen päättänyt jatkossa ottaa osaa askarteluun ja muuhun toimintaan kyseisessä ryhmässä, eihän se ole pakollista mutta en tahtoisi olla siinä ulkopuolinen.