Olen tehnyt itseni kanssa sellaisen sopimuksen että vaikka kuinka tylsältä päivä vaikuttaisi, kirjoitan silti blogimerkinnän. Muistan tehneeni myös uudenvuodenlupauksen että kirjoittaisin näitä arkielämä- postauksiin ainakin tuhat sanaa, mutta sehän on helpommin sanottu kuin tehty.  

 

Olin päättänyt meneväni tänään heti aamusta, kahdentoista tunnin paaston jälkeen verikokeisiin. Olin sopinut omahoitajani kanssa että otattaisin verenkuvan, jotta saisin tietää onko minulla jonkin tietyn ruoka- aineen puutostila, jonka voisin parantaa syömällä tiettyjä ruokia. Sitten olisin mennyt sosiaalitoimistoon anomaan toimeentulotukea; haluan Myyrmäen uimahallille vuoden kestävän erityisuimakortin, ja 25 käyntikertaa kuntosalikortilleni.

Ihme ja kumma, en nähnyt mitään enneunia näistä tapahtumista.

Heräsin aamulla kello yksitoista siihen että Lumia soi, siellä oli ASPA- työntekijäni Kaarina joka kertoi tulevansa maanantaina käymään kello yksitoista. Sovimme asian näin, sitten menin takaisin petiin.

Nukuin vielä lisää ja heräsin säikähtäen siihen että Lumia piippasi tekstiviestin saapumisen merkiksi. Siellä oli vain joku IKEA- mainos. En saanut sen jälkeen enää unta, enkä olisi kuitenkaan ehtinyt labraan enkä sossuun.

 

Nousin, otin aamulääkkeet, ja pukeuduin uuteen Etsystä tilaamaani Mermaid- paitaan.

Surffailin netissä ajankuluksi, sitten lähdin tapaamaan äitiäni.

Päätin matkustaa bussilla 565, mutta ehdinkin bussiin 571. Matkalla soitin äidille ja kerroin olevani tulossa käymään, hän sanoi että saan tulla.

 

Kotirapussa tuoksui tuore pulla, äiti oli leiponut pari pullapitkoa. Joimme kahvia ja natustelimme pullaa ja puhelimme niitä näitä.

Myöhemmin päivällä isä tuli kotiin.

 

Puoli viiden aikaan illalla päätin lähteä kotiin. Matkustin bussilla 571 Myyrmäkeen ja palasin suoraan kotiin, en edes jäänyt Myyrmanniin hengaamaan.

Kotiin palattuani kiukuttelin itsekseni, sitten aloin siivoamaan.

Vein ison ja pienen maton parvekkeelle tuulettumaan, samaten kuin sijauspatjan, peiton ja tyynyn. Ensi yön nukun sohvasängyllä, huomenna menen ulos tomuttamaan patjan ja laitan sohvasängyn petauspatjan sekä vieraspeitot ja -tyynyt parvekkeelle tuulettumaan. Ylihuomenna sitten vien kyseisen petauspatjan ulos tomutettavaksi.

 

Pyyhin kirjoituspöytäni ja keittiön tasot, jynssäsin vessanpöntön, imuroin ja luuttusin näkyvän osan lattiasta, vaihdoin pyyhkeet.

 

Kävin Myyrmannissa palauttamassa pulloja, rikastuin peräti 70:llä sentillä.

Illalla jaksoin kuin jaksoinkin peseytyä päästä varpaisiin, olin oikein ylpeä itsestäni.

 

Huomenna ystäväni Mirette tulee käymään iltapäivällä, sen jälkeen lähden Suvicitan kanssa Heidin ja Jarin tupareihin. Loput ajasta aion siivota.