Maanantai, 21. joulukuuta:

Jatkan asuntoni siivoamista joulukuntoon; pidän parvekkeen ovea ja keittiön ikkunaa auki tuulettaakseni, imuroin ja luuttuan lattian nurkasta nurkkaan, vien matot ulos tampattavaksi, pyyhin puhtaaksi kaikki mahdolliset tasot, puleeraan kylpyhuoneen lattiasta kattoon, ja käyn läpi kaikki laatikot ja kaapit ja laitan tavarat parempaan järjestykseen.

 

Tiistai, 22. joulukuuta:

Minun pitäisi saada tänään rahaa. Aion mennä katsomaan elokuvan <i>Onnelin ja Annelin talvi</i>, matkalla sinne käyn Horror Shopissa maksamassa PääPerkeleelle loput sopimastamme osamaksusta.

Elokuvan jälkeen käyn Iso- Roban UFFissa ostamassa uuden puseron, sitten UrbanEars- myymälässä ostamassa uuden t- paidan.

Käyn Myyrmannin Citymarketissa ostamassa vetokärryn jota käyttää matkalaukkuna. Aion pakata siihen vaihtovaatteet, dosetin, läppärin, hygieniatarvikkeet ja muut, ja matkustaa vanhempieni luokse joululomalle.

 

Keskiviikko, 23. joulukuuta:

Paras ystäväni Suvicita täyttää 27 vuotta.

 

Torstai, 24. joulukuuta:

Perheeni rutiinien mukaan syömme aamiaiseksi riisipuuroa, iltapäivällä menemme äidin vanhempien haudalle sytyttämään kynttilän, illalla nautimme jouluaterian, sen jälkeen juomme kahvia ja syömme konvehteja ja pipareita.

 

Perjantai, 25. joulukuuta:

Hyvää joulua kaikille tasavertaisesti.

 

Lauantai, 26. joulukuuta:

Luultavasti vain nukun koko päivän.

 

Sunnuntai, 27. joulukuuta:

Palaan takaisin omaan kotiini.