Nukuin koko yön sohvasängylläni sillä petauspatjani, peittoni ja tyynyni olivat tuulettumassa parvekkeella. Onneksi ne eivät olleet kastuneet, yön aikana taisi sataa jonkin verran.

 

Nukuin oikein hyvin, ja näin unta jossa muutin boheemisti sisustettuun asuntoon perheeni kanssa. Minulla oli asunnon kokoinen oma huone, jossa viihdyin hyvin, paitsi silloin kun isäni rähjäsi minulle.

Toisessa unessa menin johonkin Doctor Who- aiheiseen coniin jossa olin pukeutunut neljänneksi Tohtoriksi, kaulahuivia myöten, sitten pukeuduin myös Gallifreyalaiseen seremonia- asuun.

Näin myös monia muita kivoja unia, herättyäni joskus kello puoli kahden aikaan iltapäivällä päätin nousta saman tien.

 

Otin aamulääkkeet, pukeuduin ja lähdin saman tien tapaamaan vanhempiani.

 

Matkustin bussilla 565 Raappavuorelle, sekä isä että äiti olivat kotona.

Join kahvia ja söin mitä jääkaapista löytyi, surffailin netissä äidin läppärillä, katselin perhevalokuvia, sitten päätin palata kävellen kotiin. Siksi kävellen, että arvelin raittiin ilman ja liikunnan helpottavan PMS- oireitani.

 

Oli mukava ilma, sumuista ja sopivan lämmin. Kävely ei kuitenkaan niin ikään helpottanut PMS- oireitani, minua kiukutti ja ahdisti entistä enemmän.

Kävin Myyrmannissa muutamassa kaupassa, sitten palasin kotiin.

 

Koska tänään oli kalenteriin merkitty tukanpesupäivä, kävin suihkussa ja pesin tukkani. Antaessani hiusnaamion vaikuttaa, pesin kasvoni Body Shopin merilevä- puhdistusaineella jonka tuoksu herättää minussa nostalgisia ajatuksia.

Käytin Body Shopin moringa- kukan tuoksuisen palasaippuan loppuun, onneksi minulla on palasaippuaa jemmassa.

 

Tiesin että olisin voinut siivotakin, esimerkiksi viedä petauspatjan ulos tomutettavaksi, mutta sen sijaan päätin lähteä morjenstamaan vanhempiani vielä yhden kerran.

 

Matkustin bussilla 571 kotikotiin ja soitin matkalla äidille. Yllättävää kyllä, hänestä oli ihan okei että olin tulossa käymään.

 

Perillä kotikotona söin pussillisen cashew- pähkinöitä, join kahvia, katselin Etsy.com- nettikaupassa uusia muistikirjoja.

Myöhemmin illalla matkustin bussilla 565 Myyrmäkeen.