Olen ottanut tavakseni katsoa ainakin yhden jakson Doctor Who:ta Netflixiltä per vuorokausi. Onneksi olen onnistunut paaduttamaan sydämeni, joten en saa niin paljon tunnehyökyjä kyseisestä sarjasta, en edes siitä jouluspesiaalista jossa esiintyy Mestari. Katsoin sen männäviikolla DVD:ltä, koska sitä ei ollut saatavilla Netflixiltä.

 

Jossain vaiheessa pitäisi katsoa Uuden Sherlock:in viktoriaaninen jouluspesiaali Karmiva morsian ja Supernatural:in kausista ensimmäinen, sillä kaikki Supernaturalin kaudet 1 – 6 ovat deletoitu Netflixiltä jostain anteeksiantamattomasta syystä.

Joudun katsomaan jaksot yleensä iltaisin, sillä päivisin minulla on paljon touhuja ja kaikenlaisia projekteja.

 

Eilen, tai siis tänään, jouduin suorastaan pakottamaan itseni menemään nukkumaan pikkutunneilla ja jätin Tohtorin tuskailemaan Clara Oswaldin kanssa.

 

Ihme ja kumma, heräsin tasan kello viideltä aamulla, mikä tarkoittaa sitä että olin nukkunut vain kaksi ja puoli tuntia. Ihan ensimmäiseksi minua kiukutti että olin hereillä niin aikaisin, en olisi voinut tehdä mitään ilman että naapureita alkaisi kiukuttamaan samaten.

 

Heitin aamulääkkeet hetulaan ja menin takaisin petiin. Onnistuin nukkumaan viisi tuntia, yleensä jos menen pitkäkseni mille tahansa vaakasuoralle alustalle heti aamulääkkeiden oton jälkeen niin nukkua posotan iltaan asti.

 

Näin unta jossa minä ja 11. Tohtori pidimme juoksukilpailun Kellokosken keskustassa heinäkuisena iltapäivänä, tarkoituksena oli ehtiä ensimmäisenä kauppaan jossa myytiin artesaanityönä valmistettuja kynttilöitä ja tuohivirsuja. Minä ehdin ensimmäisenä, mutta en onnistunut hidastamaan ja tärskäytin nenäni kaupan lasioveen. Siinä kun hämmästelin, tohtori ehti ohitseni ja tanssi iloisena voitettuaan minut. Se oli ihan kiva uni.

 

Noustuani peseydyin ja pukeuduin ja menin vielä aamupuotisnokosille, noustuani huomasin että oikeanpuoleisen korvani lävistysrenkaasta oli irronnut lukkopallo.

 

Menin nostamaan käteistä, sitten kävin Myyrmannin Citymarketissa ostamassa hieman popsimista jotta sain rahani rikottua.

Kävin ompelimossa hakemassa mekkoni, jonka olin ostanut torilta ja josta oli heti ensimmäisen käyttökerran aikana lähtenyt nappi. Olin pyytänyt ompelijaa leikkaamaan irti kaikki napit, ja ompelemaan ne napakasti takaisin sen irronneen napin ohella.

Kävin apteekissa hakemassa asianmukaiset reseptivoiteet ihoni hoitoon, sitten kävin Cittarissa ostamassa viikon ruuat.

Kotiin palattuani heitin ripulit pari kertaa, sillä vatsani oli mennyt löysälle juotuani muutaman jääespresson. Sijoitin ruuat jääkaappiin, voiteet kylpyhuoneen kaappiin, ja vaatteet pyykkikoriin.

 

Sain postissa paketin, se oli Booky.fi- nettikaupasta tilaamani Jerry Spinellin kirja <i>Love, Stargirl</i> jonka aion lähettää ystävälleni Zoyalle. Paketoin sen nätisti, ja lähdin käymään postitoimistossa lähettääkseni paketin johon olin laittanut muitakin lahjoja, koruja ja suihkugeeliä ja kirjoja ja pehmoleluja ja muuta.

 

Sitten kävin samassa ompelimossa viemässä Marimekkomekon korjattavaksi; sitä piti leventää rinnan kohdalta, persetaskut piti siirtää eteen, ja napit piti irroittaa ja ommella vahvemmin takaisin.

Kävin Pelastusarmeijan kirpputorilla ostamassa Marimekon pitkähihaisen puseron, tummansininen jossa on isoja valkoisia täpliä. Olisin halunnut ostaa sellaisen ”pallopaidan”, eli tummemman sinisen jossa on pienempiä valkoisia täpliä, mutta sitä ei juuri nyt ollut saatavilla.

 

Kävin viemässä yhden vaatekappaleen UFF:in keräyslaatikkoon, sitten matkustin bussilla #!! Pägyyn ja kävin paikallisessa supermarketissa ostamassa kaksi purkkia O’boyn kaakaojauhetta. Toisen kävin viemässä Myöhätuuleen joka oli juuri menossa kiinni, kellohan oli jo kolme iltapäivällä.

Keskustelin muiden kanssa kannibalismista ja albatrosseista, sitten matkustin bussilla #”” Konalaan ja kävin Horror Shopissa.

Perkele laittoi lävistysrenkaaseen uuden lukkopallon, ostin myös neljä CD- levyä; kaksi Punk: The worst of total anarchy- kokoelmaa jossa esiintyy The Ramones, X- Ray Specs, Cockney Rejects; Major Accidentin kokoelma- albumin joka on saanut inspiraatiota Kellopeliappelsiinista, ja yhden venäläisen hevimetallialbumin jota Perkele suositteli.

 

Matkustin bussilla Malminkartanoon, kävelin Honkasuon kautta Myyrmäkeen ja palasin kotiin.

Kotona laitoin uuden Marimekko- puseroni pyykkikoriin, CD- levyt eteisen piirongin laatikkoon, ja päivittelin hieman blogejani. Päätin etten menekään kuntosalille, alkaa olla myöhä ja sitä paitsi minulla on ollut paljon muutakin duunia tänään.

 

Huomenna aion heti aamusta pestä tukkani, kuivateltuani sen laitan siihen emulsioliuosta ihottuman hoitoon.

Ajattelin mennä Tyttöjen Talolle ja viedä sinne toisen O’boy- kaakaopurkin. Ajattelin käydä myös Kiasmassa tai WeeGeessä tsekkaamassa uudet näyttelyt.