Valvoin koko edellisen yön maaten pitkää piustaa sängyssä, ja pelaten Pokémonia netissä. Sain repertuaariini Zapdoksen, Lickitungin, sekä Kabuton.  

Nousin aamusella kuuden aikaan, kävin suihkussa, pukeuduin nätisti ja pesin koneellisen pyykkiä. 

Kirjauduin nettipankkiin tarkistaakseni varallisuuteni, ja tilasin Matkahuollosta kaksi nettitarjouslippua, menolipun ja paluulipun. Yhteensä ne maksoivat 26 euroa ja 50 senttiä, eli saman verran kuin normaalihintainen yhdensuunnan lippu.

Lähdin heti aamusella seitsemän aikaan käymään paikallisessa supermarketissa. Ostin lahjan Zoyalle, itselleni paketin hologrammitarroja, ja neljä ystävänpäiväkorttia.

 

Myöhemmin päivällä kävin apteekissa, minulle kerrottiin että maksusitoumus on saapunut sinne ja kaikki paprut ovat kunnossa joten sain hankittua Solian- antipsykoosilääkkeen. Jaoin dosettini saman tien ja otin aamulääkkeeni, ja tunsin oloni paranevan saman tien.

Ihme kyllä, näinä kolmena päivänä kun olen ollut ilman Solian- lääkettä, en ole saanut pahoja oireita. Eilisiltana minua pyörrytti hiukan, ja minulla on ollut tavallista kuumottavampi olo, päätä on särkenyt, ja silmät tuntuvat turvonneilta. Onneksi sain lääkkeet ennen kuin olo kävi pahemmaksi.

 

Matkustin junalla idemmäs ja kävin pankissa nostamassa rahaa. Edelläni oli viisitoista vuoronumeroa, mutta onneksi ei kestänyt kauaa ennen kuin minun vuoroni tuli.

 

Perillä kotona Mirette oli jo palannut omilta menoiltaan. Hoitelin hieman kotitöitä, pakkailin loppuja tavaroita, ja kirjoitin ystävänpäiväkortteihin lähettäjän osoitteen, saajan osoitteen, tervehdyksen ja allekirjoituksen. Päätin kirjoittaa erimaalaisille saajille ”Hyvää ystävänpäivää!” eri kielillä.

 

Myöhemmin päivällä lähdimme molemmat ulos, matkustimme junalla Helsinkiin ja kävelimme Kampin linja- autoasemalle.

 

Matkustin linjuribussilla Kangasalalle. Matka tuntui menevän nopeasti, perillä oli jo hämärää.

Mummi otti minut avosylin vastaan, ja sanoi uutta lyhyttä tukkaani kivaksi.

Söimme iltapalaa ja joimme iltakahvit, sitten pelasin hiukan Pokémonia netissä. Pääsin Victory Roadille asti, kunnes piti mennä nukkumaan.

 

Huomenna aion käydä kävelyllä luonnonpuistossa, sitten menen varmaan käymään Kimmo Pyykön taidemuseossa. Voisin myös käydä kuntosalilla.