Tulin tänä iltana miettineeksi, kirjoittaisinko tuhansista tunteistani päiväkirjaani jota en anna kenenkään lukea, vai blogiini jota haluan kaikkien lukevan? Päiväkirjan kirjoittaminen olisi henkilökohtaisempaa, mutta ihmiset voisivat laittaa symppaavia kommentteja minulle. Päätin tehdä molemmat.

 

Eilisiltana en sitten jaksanut viedä sijauspatjaa ulos tomutettavaksi, mutta onneksi jaksoin laittaa puhtaat lakanat sänkyyn.

 

Näin unta siitä että Lordi teki albumin, jossa oli heavy metal- covereita tunnetuista joululauluista. Herättyäni päässäni soi Ajattaran cover M. A. Nummisen kappaleesta Joulupukki puree ja lyö. Näin myös unta jossa harjoittelin joikaamista.

 

Noustuani kello oli noin 11:30. Otin aamulääkkeet, vaihdoin siteen ja menin takaisin pitkäkseni.

Noustuani pesin kasvoni Nivean puhdistusaineella ja rasvasin ne, minun on pakko pestä ne joka aamu sillä muuten en saa rähmiä pois silmistäni. Ja muuten silmäni alkavat vuotamaan ja näytän aivan kuin itkisin.

 

Söin yhden satsuman, sitten lähdin tapaamaan äitiäni niin kuin joka tiistai.

Join neljä kuppia kahvia maidolla ja sokerilla, söin kaksi aprikoosia ja yhden sitruunanmakuisen pullapitkon palasen.

 

Myöhemmin päivällä lähdin, matkustin bussilla Myyrmäkeen ja kävin Myyrmannin Citymarketissa ostamassa pakkauksen jossa on kolme kanisteria pyykinpesunestettä, se on tarkoitettu ystävälleni Miretelle tupaantuliaislahjaksi. Ostin myös PääPerkeleelle eli Samille hauskan pipon Gina Tricotista, hänellä on nimipäivät ensi viikon lauantaina. Veljeni nimi on kanssa Sami, hänelle pitää ostaa myös jotain.

Ostin Glitter- myymälästä punavihreän mansikan muotoisen kaulariipuksen.

 

Kotiin palatessani istuin hetkeksi puistonpenkillä kotipihallani kirjoittamassa päiväkirjaa. Tuntui aika oudolta istua paikallaan ulkona; yleensä olen tottunut istumaan paikallani sisällä, ja olemaan liikkeessä ulkona.

 

Olen ollut koko päivän kiukkuisella tuulella harhojeni vuoksi.

 

Huomenna minulle tulee rahaa. Maksan yhden laskun, ja sen jälkeen uusin Netflix- tilaukseni.

Jos olen kello kymmenen aikoihin valveilla huomisaamuna, aion käydä terveyskeskuksessa verikokeissa. Tarkoituksena on mitata vereni B- vitamiiniarvot. Verikokeita varten täytyy olla 12 tuntia syömättä ja juomatta muuta kuin vettä, viimeinen asia jonka söin oli muutama voileipä ja lasi maitoa ennen kello kymmentä illalla.

Sen jälkeen menen jonottamaan hoitajalle, otan varmaan jotain luettavaa mukaan ja ostan samalla jotain popsimista jotta saan verensokerini nousemaan, ja otan samalla lääkkeeni.

Haluan varata ajan allergiatesteihin ja ajattelin myös samalla kysyä ihonhoidosta; minkä sortin kasvojenpesuainetta ja huulirasvaa minun kannattaisi käyttää problemaattisen ihoni hoitoon.

Menen hakemaan vaatteeni ompelimosta, pari viikkoa sitten olin vienyt sinne sinisen kirjaillun Dirndl- mekon (jonka yläosaa piti leventää) ja ruskean valkokukkaisen retro- esiliinan (josta piti ommella hame), vien sinne samalla Minni Hiiri- haalarini (josta on irronnut napit) ja violetin Dirndl- mekon (josta on jälleen yhden kerran revennyt ompele vyötäröstä).

Menen Mireten kanssa elokuviin, menemme katsomaan 2D- version elokuvasta Suicide Squad. Seuraava elokuva jonka menen tyttöfrendien kanssa katsomaan on Ghostbusters.