Valvoin koko edellisen yön, vaikka olin päättänyt aiemmin että jatkossa jos, ja kun tällaisia unettomia öitä tulee, aion nukkua vaikka väkisin vaikkei nukuttaisi. Minun ei pitäisi varmaan juoda niin paljon kahvia ja surffailla älypuhelimella ennen nukkumaanmenoa.

Sitten piti suoristaa kenkieni nauhat eteisessä, tyhjentää kuukautiskuppi, luoda uusia blogeja, ja muuta. Joskus pikkutunneilla otin aamulääkkeeni, harjasin hampaani, ja vaihdoin arkivaatteet päälle. Nukuin univelat pois puoleenpäivään asti, noustuani keitin kahvia.

 

Vaihdoin pyyhkeet ja otin lakanat pois sängystä ja pyykkäsin ne. Vein peiton, tyynyn, ja petauspatjan parvekkeelle tuulettumaan.

 

HoivaOnni- työntekijäni tuli käymään. En viitsinyt hoitaa kotitöitä, etten levittäisi flunssapöpöjäni astioihin ja pyykkeihin. Juttelimme keskenämme niitä näitä, meillä oli ihan mukavaa.

 

Myöhemmin päivällä lähdin tapaamaan äitiäni. Päätin matkustaa sinne julkisella kulkuvälineellä, sillä en voinut kävellä tai fillaroida puolikuntoisena. Olen edennyt flunssassani siihen että minulla on rohiseva yskä, nenä vuotaa, maku- ja hajuaisti ovat hävinneet, mutta muuten on ihan lunki fiilis.

Ulkona oli pilvistä ja hiostavan kuuma, vähän sellainen tunne kuin ukkonen olisi tulossa.

 

Perillä kotikotona äiti antoi minulle osan kuukausirahoista. Join kahvia ja appelsiinimehua, ja söin fetajuustoa ja korvapuustin.

Lähdimme käymään yhdessä lähimmässä kauppakeskuksessa, siellä tiemme erosivat.

 

Kävin HenkkaMaukassa ostamassa mustan t- paidan jossa on kiiltävä kuva lentävästä yksisarvisesta ja teksti ”Unicorn Believer”. Sitten kävin Cubuksessa ostamassa ihanan söpön pinkin trikoopuseron.

Kävin myös Glitterissä, siellä oli mahtava alennus kyseisen kauppaketjun 25- vuotissynttäreiden kunniaksi; klo 17:00 – 17:25 joka ainoa tuote puoleen hintaan! Päätin ostaa kaksi korua yhdelle nettiystävälleni, lähetän ne hänelle Halloween- lahjapaketissa.

 

Kävin myös Citymarketissa ostamassa vesimelonin, muutaman tomaatin, kilon vihreitä viinirypäleitä, pänikän maitoa, ja muutaman mikroaterian, niillä pärjään seuraavaan rahapäivään asti. Ostin myös kaksi Fazerin sinistä.

 

Perillä kotona laitoin ostokset paikoilleen, söin hieman suklaata ja melonia ja lämmitin itselleni keittoa.

Paketoin ystäväni korut sievästi, jaoin pillerini Dosettiini, järjestelin tavaroitani, etsin poislahjoitettavaa tavaraa, ja järjestelin seinilläni olevia kuvia.

Oloni alkoi olla hieman dingdong, joten otin muutaman rauhoittavan. Minun pitäisi ottaa niitä useammin, sen verran messevä olo niistä tulee.

Myöhemmin otin lisää rauhoittavia, ja tunnin päästä otin iltalääkkeeni, eikä oloni siltikään tasoittunut.

 

Huomenna menen varmaan käymään museoissa ja kirjastoissa. Sen ohella pitäisi jatkaa siivoamista.