Eilen harkitsin vakavasti ties kuinka monetta kertaa, että jättäisin paperipäiväkirjan kirjoittamisen sikseen ja keskittyisin jatkossa vain blogien kirjoittamiseen.

Mutta päätin silti jatkaa päiväkirjan kirjoittamista, lähinnä siksi että päiväkirjan kirjoittaminen antaa minulle tekemistä tylsinä hetkinä. Sitä paitsi, päiväkirjan kirjoittaminen pelasti elämäni.

 

Heräsin vienoon päänsärkyyn. Nousin kesken kauneimpien Patrick Throughton- unien, otin aamulääkkeet, pukeuduin, ja ennen kuin edes kirjauduin nettipankkiin tarkistaakseni tilini saldon, maksoin LiveJournal- palvelun vuodeksi eteenpäin, ja siirsin PayPal- palvelun kautta pitkäaikaiselle ystävälleni Luisalle 25 USA:n dollaria commissionista. Sovin hänen kanssaan että maksan seuraavan erän vasta kun hän on saanut viimeisen commissionin valmiiksi.

 

Lähdin ulos, kävin pankkiautomaatilla nostamassa käteistä. En ollut koko aamuna vilkaissut kelloon päin, oli hiukan hämmästynyt kun huomasin sen olevan vasta 11:30.

Lähetin hiukkasen myöhästyneen Halloween- lahjapaketin yhdelle pitkäaikaiselle blogiystävälleni Uuteen- Seelantiin. Aion lähettää hänelle myös joulu-, synttäri-, ja ystävänpäiväpaketin. 

Ostin Citymarketista kaksi paria kumihanskoja tiskaamiseen, ja kaksi paria erimallisia hanskoja siivoamiseen. Ostin myös yhden koriste- esineen eli tässä tapauksessa Sparkle Girlz- mallisen taaperonuken jolla on vaaleanturkoosi tukka.

Kävin kirjastossa noutamassa kaksi kirjaa jotka olin varannut, Jacqueline Wilsonin kirjan Cookie ja Darren Shanin kirjan Vampire’s Assistant. Olen päättänyt lukea kaikki kirjastossa saatavilla olevat Jacqueline Wilsonin englanninkieliset nuortenkirjat, ja olen myös syttynyt Friikkisirkus- sarjaan uudestaan kun katsoin kyseiseen kirjasarjaan (jonka luin lapsena) perustuvan elokuvan Netflix- palvelusta.

 

Kotiin palattuani siivoilin hiukan, avasin parvekkeen oven ja keittiön ikkunan tuulettaakseni, ja järjestelin tavaroitani.

 

Mennessäni kampaajalle kävin viemässä kassillisen tavaraa Fidan keräyslaatikkoon.

Kävin myös Pelastusarmeijan kirpputorilla ihkuttassa värikästä villatakkia ja Marimekon shortseja, varasin ne huomiseen asti jolloin siis menen ostamaan ne. 

 

Menin suosikkikampaajalleni ajamaan hiukseni pois, siis ihan nahkakuulaksi.

Minulla oli lapsena kalju pää kun sairastin leukemian taaperoiässä.

Juuri ennen 19- vuotispäivääni leikkasin ne psykoosikohtauksessa pois Tiimarin askartelusaksilla ja viimeistelin äidin LadyShaverilla,

Vuoden 2014 joulukuun alussa ajelin tukkani lyhyeksi siiliksi kasvattaakseni luonnollisen tukanvärini takaisin.

 

Sain myös päänahkahierontaa, se teki gutaa.

Annoin kampaajaopiskelijalle suomenkielisen BlogSpot- blogini osoitteen.

 

Myöhemmin päivällä lähdin käymään Myöhätuulen nuortenryhmässä. Paikalla oli ohjaajista Irina ja Kim, osallistujista ainoastaan Eija.

Join hieman kaakaota ja surffailin netissä. Irina ehdotti että menisimme Eijan autolla käymään Konalassa muutamassa kaupassa.

Menimme kauppakeskus Ristikkoon, ihastuin tuulikaapissa sijaitseviin automaatteihin joista sai kolikkoa vastaan jotain rojua. Sain sellaisen nukkuvaa kissaa esittävän figuurin, ja viisi sormusta ennen kuin sain sellaisen ihastuttavan tekojalokivisormuksen jonka laitoin vasempaan nimettömääni. Loput sormukset lahjoitan UFF:ille tai Fidalle.

Kävimme Saiturin Pörssissä, päätin että ostaisin sieltä huomenna jouluisen ovikoristeen sekä muutaman edullisen jatkojohdon.

 

Eija kyyditsi minut bussipysäkille. Soitin äidille ja kerroin että olen taas ajeluttanut pääni klaniksi, hän vain naureskeli.

 

Matkustin bussilla vanhempieni luokse. Käyn heidän luonaan joka tiistai ihan vain kahvittelemassa, äiti antaa minulle silloin hieman käteistä.

 

Äiti oli ihan että herranjestas nähdessään tukkani, vaikka olinkin ilmoittanut etukäteen että se on jo neljättä kertaa elämässäni kokonaan kalju. Hän antoi minulle kuitenkin 20 euroa.

Lähdin juomatta kahvia, matkustin bussilla kotiseudulle ja kävin kauppakeskuksen Hennes & Mauritzissa ostamassa hopeanvärisen Venus- symbolia esittävän kaulakorun.

Kävin myös Citymarketissa ostamassa kaksi isoa pakettia vessapaperia ja hieman syömistä.

 

Kotiin palattuani laitoin tavarat paikoilleen, surffailin FaceBookissa, otin iltalääkkeet ja harjasin hampaani ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Olen päättänyt alkaa pitämään parempaa huolta ulkonäöstäni ja terveydestäni ja ihmissuhteistani uuden tukkani myötä.

 

Huomenna on taas rahapäivä. Uusin Spotify Premium- palvelun, maksan pari laskua, maksan kirjastosakkoni, menen Helsinkiin manikyyriin, käyn Mielenterveysmessuilla, ostan ruokaa ja hygieniatuotteita ja uudet käsineet… Siinä ne kai sitten olivat.