Tänään on Benedict Cumberbatchin 40- vuotissynttärit.

 

Heräsin aikaisin aamulla, joskus ennen kello kolmea siihen että polvitaipeissani oli taas se outo psykosomaattinen kipu. Menin kuumaan suihkuun helpottaakseni särkyä, ja otin muutaman rauhoittavan, enkä siltikään saanut unta.

 

Noustuani myöhemmin aamulla otin aamulääkkeet ja pukeuduin mustiin housuihin, ja valkoiseen teepaitaan jossa on kuva The Ramones- bändin Rocket To Russia- albumin kansikuvasta.

 

Nukuin aamupuotisnokoset ja heräsin varttia vaille yhdeltä.

Muistin että Myyrmannin Starbucksissa olisi kahvinmaistelutilaisuus, mutta se oli jo ohi kun ehdin sinne. Palasin kotiin nukkumaan ja laitoin älypuhelimeni herätyskellon soimaan varttia yli neljältä.

 

Noustuani menin uudelleen Starbucksiin, sain maisteltavaksi pienen kupin tummapaahtoista kahvia maidolla ja sokerilla. Ihan hyvältä se maistui, kahvia kuin kahvia.

 

Päätin lähteä urbaanille seikkailulle; junaan ehdittyäni tajusin hukanneeni matkakorttini, joten jäin Louhelan asemalla pois ja pengoin hysteerisesti laukkuani. Kuinkas ollakaan, matkakorttini olikin vyölaukussani.

Matkustin junalla Kannelmäkeen, ja siinä vaiheessa päätin jäädä pois. Kävelin Myyrmäkeen, olin niin unenpöpperössä että olin vähällä nukahtaa seisaalleni.

 

Kesäinen ilma tuoksui jäätelölle, aurinkovoiteelle, ja niittykukille.

Mietin että ollaan jo kesän ja koko vuoden puolivälissä. Niin se elämä vain kulkee eteenpäin.

 

En muista mitä puuhastelin iltapäivänä, mutta illemmalla kävin Myyrmannissa.

 

Tänään olisi ollut uimahallipäivä, mutten ollut jaksanut/viitsinyt mennä sinne.

 

Huomenna on tukanpesupäivä ja rahapäivä. Luulen etten käy heti aamulla suihkussa, minulla on niin kova kiire mennä shoppailemaan.

Ensi töikseni aion hakea paikatut vaatteeni vakituisesta ompelimosta ja vien kaksi muuta vaatetta korjattavaksi; siitä asti kun luin jostain paikallislehdestä ompelimon pitäjän haastattelun, olen alkanut viemään vaatteitani sinne korjattavaksi. Sitten kun olen hakenut nämä vaatteet, vien toiset kaksi vaatetta samalla reissulla.