Sain eilen hankittua uuden Samsung Galaxy- älypuhelimen Myyrmannin Elisa Shopit- kaupasta osamaksulla. Eli ei muuta kuin kapula ilmaiseksi käteen, hinta peritään kuukausittaisissa kännykkälaskuissa jotka maksaa armas sossu. Viime yö menikin sitten lokoisasti ja kotoisasti kapulan kanssa venkstlaillen. Ja osittain myös katsellen Tim Burtonin Batman- elokuvia Netflixiltä toisella silmällä (onneksi näin ne kaikki lapsena, minulla oli myös aika hurjahtavia fantasioita Chris O’Donnellista ja hänen Robin- vinyyliasunsa nänneistä).

 

Aamusella heitin lääkkeet hetulaan ja nukuin virkistävät aamupuotisnokoset. Noustuani pukeuduin ja sipaisin voidetta naamaan, sitten lähdin.

Olin menossa äitini kanssa Helsinkiin käymään yhdessä mielenterveyskuntoutujien omaisten ryhmässä.

Minä autoin keittämään kahvia ja juomaan sitä, sitten juttelin Katan kanssa kirjoittamisesta. Näytin hänelle miiushka@blogspot- blogiani, hän arvosti sitä. Mella ehdotti että tulisin vaikka maanantaina aamupäiväsellä käymään, auttaisin silittämään pöytäliinoja ja keräisin vaahteranlehtiä syyskranssia varten. Kuulostaa ihkulta.

 

Ainoa harmi puoli Lapinlahden ryhmässä oli se, että sieltä joutui lähtemään. Kävelimme äidin kanssa keskustaan ja matkustimme junalla Vantaalle, jutellen niitä näitä.

 

Perillä kotona katsoin elokuvan Batman & Robin, Scooby- Doo, ja Deadpool. toisen piraattina ja toisen Netflixiltä ja kolmannen DVD:ltä. Sitten aloin katsoa vampyyri- aiheista leffaa Blade, sitäkin Netflixiltä. 

 

Huomenna on uimahallipäivä, siivouspäivä, ja vanhempien luona kyläily- päivä.