Eilisiltana kun menin nukkumaan, otin mukaani suklaalevyn, teddykarhun, neuleprojektini, läppärini, päiväkirjani ja kynän, ja luettavaa. Luen parhaillaan Chuck Palahniukin kirjaa Damned, jonka suomenkielisen käännöksen olen jo lukenut.

 

Täytyy sanoa, yksi maailman parhaimmista tunteista on se kun menee nukkumaan puhtaassa yöpaidassa jossa on vieläkin se kirpputorin tuoksu, sänkyyn johon on juuri laitettu puhtaat lakanat.

 

Yleensä iltaisin poden angstia, en siksi että jotain pahaa olisi tapahtunut, mutta yritäpä nyt selittää tunteiden aaltoilua. Päätin ottaa tavakseni lukea kirjoja iltaisin jotta saisin ajatukset muualle.

 

Katsoin Netflixiltä elokuvan Eurotrip, se on yllättävän hyvä ollakseen sellainen amerikkalainen perusteinielokuva. Suosikkikohtaukseni oli se missä esiteltiin brittiläisiä futishuligaaneja.

Katsoin myös Doctor Who- sarjan jakson The Lodger, suosikkikohtaukseni oli viittaus entisiin tohtoreihin. Katsoin myös pätkän jaksoa The Pandorica Opens, arvostan tohtori River Songia niin paljon! Tykkään hänen sarkastisesta huumorintajustaan ja hänen 80- lukulaisesta permanenttikampauksestaan.

 

En sitten jostain syystä saanut unta, mutta jossain vaiheessa suostuin sitten nukahtamaan. Näin unta jossa hengailin 11. Tohtorin, Mickey Smithin, Rose Tylerin, Donnan ja Amyn ja muiden kanssa, ja yritin epätoivoisesti tehdä vaikutuksen heihin jotta pääsisin heidän porukkaansa.

Päätin tehdä uroteon; murtauduin universumin tarkimmin vartioituun varastoon nyysiäkseni sieltä rasian universumin parhaita suklaakonvehteja. Olin vähällä onnistua, mutta kimppuuni hyökkäsi olio joka muistutti aivan niitä kissaihmisnunnia jaksosta <i>The New Earth</i>, paitsi että sillä oli Slitheenin kourat ja se kykeni liikkumaan ainoastaan kun en katsonut sitä, vähän niin kuin Itkevä Enkeli.  

 

Heräsin säpsähtäen kuin olisin nähnyt painajaista, silmieni edessä tanssi kiemuraisia viivoja ja kyynärpääni olivat vääntyneet outoihin asentoihin. Päätin käydä lämmittelysuihkussa ja mennä takaisin petiin.

 

Nousin myöhemmin aamulla, otin aamulääkkeeni, harjasin hampaani ja pukeuduin nätisti.

 

Kävin Myyrmannin Citymarketissa ostamassa pullokahvia, huomasin että teeosastolta löytyi Muumi- aiheista teetä, "Kaikki hauska on hyväksi vatsalle!" Sitä pitää ostaa joskus, siinä on kaikkia kivoja makuja kuten suklaakakku.

 

Myöhemmin päivällä menin toimintaterapiaan psykiatrian klinikalle, sekä minä että toimintaterapeutti Tove saavuimme myöhässä mutta samaan aikaan kuitenkin.

 

Olimme sopineet että tänään aiheena on ruuanlaitto, ja että paistaisimme lettuja. Klinikan keittiössä oli jauhoja, sokeria, suolaa ja muita aineksia, mutta maito ja kananmunat olivat menneet pahaksi joten menimme Iso- Myyrin S- Markettiin ostamaan niitä.

 

Ulkona paistoi keväinen aurinko ja kaikki oli muutenkin kivaa. Tunsin voivani hyvin.

 

Sain tehdä taikinan ja paistaa letut, taikinasta riitti vain kolmeen lettuun mutta niistä tuli oikein hyviä vaikka hieman raakoja.

Söimme letut ja joimme kahvit, sitten lähdin kotiin. Olin hyvällä mielellä.

 

Perillä kotona katselin Doctor Who- videoita YouTubella, sitten soitin äidilleni ja kerroin olevani tulossa tapaamaan häntä. Hän sanoi että tule vaan.

 

Matkustin bussilla kotikotiin, äiti oli paikalla. Joimme kahvit, juttelimme ja naureskelimme, söin fetajuustoa ja cashew- pähkinöitä.

Myöhemmin päivällä lähdin käymään Myöhätuulen nuorten ryhmässä, matkustin sinne bussilla 571. Matkalla Pinkki soitti minulle ja ehdotti että tulisin tänä iltana uimahallille hänen kanssaan. Sovimme että tapaisimme Myyrmäen kuntotalon aulassa kello puoli seitsemältä tänä iltana.

 

Ryhmässä oli yllättävän paljon porukkaa. Tämänkertaisen ryhmän aiheena oli pitsa, ensin luulin että tilaisimme mutta kyseessä oli siis leipominen.

 

Istuskelin nojatuolissa, kirjoitin päiväkirjaa, join kupin kaakaota ja toisen kupin kahvia. Minulle kerrottiin että Jasmin tulisi ensi viikolla; kyseinen Jasmin kävi ala- astetta kanssani, hän on todella herttainen ja kultainen ihminen.

 

Myöhemmin illalla matkustin bussilla Myyrmäkeen, perillä kotona pakkasin uimatarvikkeet valmiiksi; uimapuku, pyyhe, ja pefletti.

 

Surffailin DeviantART- sivustolla katsellen Doctor Who- fanitaidetta. Myöhemmin päivällä lähdin tapaamaan Pinkkiä.

 

Ehdin juuri sopivasti Myyrmäen urheilutalolle, jossa Pinkki odottelikin minua.

 

Uimahallin suihkuhuoneessa näin raskaana olevan naisen, olin vähällä ihkuttaa kovaan ääneen hänen suloista vauvamassuaan mutta se olisi ollut epäkohteliasta. Sen sijaan ihkutin Pinkille Lushin saippuaa ja Monster High- pyyhettä.

 

Menimme terapia- altaaseen, sellaiseen kookkaaseen porealtaaseen johon mahtuu useampikin ihminen. Siellä oli pikkutyttö Anna & Elsa- uimapuvussa, hän sukelteli ja katsoi minua hymyillen jokaisen sukelluksen jälkeen, minä hymyilin takaisin.

Oli kiva nähdä isiä jotka pitivät sylissään pieniä lapsia.

 

Menimme uimaradalle, onnistuin uimaan yllättävän nopeasti ja helposti yhden altaanmitan verran mutta hengästyin niin etten enää jaksanut. Odotin kunnes Pinkki ui toiseen päähän, sitten harrastimme hiukan vesijumppaa ja sitten menimme saunaan.

 

Istuimme saunassa vartin verran naureskellen ja jutellen, sitten lähdimme.

 

Palattuani kotiin katsoin Netflixiltä elokuvan Judge Dredd, siis sen 90- lukulaisen version. Se oli ihan jees. Ajattelin katsoa myös elokuvat Englantilainen potilas ja Viidakon Ykä