Viime yö meni taas Netlifixin seurassa; katsoin elokuvan <i>Terminaattori</i>, siis sen alkuperäisen missä näyttelee Arnold Schwarzenegger nimiroolissa. Tykkäsin siitä kovasti, Sarah Connor on kiinnostava hahmo, ja ysärimusiikki ja -vaatteet olivat kanssa kiinnostavia.

Katsoin myös elokuvaa <i>Matrix</i> pillerikohtaukseen asti, sitten päätin mennä nukkumaan. Olin neulonut kaulaliinani neljännen raidan melkein loppuun asti samalla kun katsoin kyseisiä geekkielokuvia.

 

Näin unia Munkkiniemestä jossa kävin lapsena terapiassa, Kellokoskesta jossa olin hoidossa psykiatrisessa sairaalassa, ja Kampin kauppakeskuksessa jonne hukkasin buutsini ja polkupyöräni, siis unessa, ei todellisuudessa. Toisessa unessa pöllin Myyrmannin Hennes & Mauritzista vaatteita, muun muassa viininpunaiset vakosamettihousut jotka minulla oli yhteen aikaan, mutta ei taida olla enää. En tiedä missä ne nykyään ovat.

Näin myös unta elokuvasta <i>Freaks</i> ja TV- sarjasta <i>American Horror Story: Freak Show</i>. Se oli mukavin uni viime yön unitarjonnasta.

 

Heräsin aamulla siihen että alavatsaani kramppasi oudolla tavalla, tuntui ihan siltä kuin kuukautiseni olisivat alkaneet. Minulla on kylläkin ollut jo kuukautiset kaksi viikkoa sitten, olen merkinnyt ne kalenteriini.

 

Ovikello soi kello yhdeltä iltapäivällä, siellä oli Suvicita jonka oli tarkoitus tulla tänään kyläilemään. Hän toi mukanaan Valion appelsiinimehua ja Fazerin uutuussuklaata, joka maistuu jääkahville ja suklaakakulle. Olen maistanut sitä kerran aiemmin, ja se maistui ihan kahvinpuruilta. Tällä kertaa se maistui hyvälle, kun sen jakoi ystävän kanssa.

 

Juttelimme ja naureskelimme ja joimme kahvia, myöhemmin päivällä Suvicitan oli lähdettävä tapaamaan isäänsä Myyrmanniin.

 

Hänen lähdettyään soitin äidilleni ja kysyin saanko tulla kyläilemään, hän sanoi että saan.

Kävin ensin sen verran asioilla että vein roskat, vein yhden kassillisen vanhoja vaatteitani UFF- keräyslootaan, postitin Heidin synttärikortin hänen uuteen osoitteeseensa (pitäisi lähettää hänelle vielä ”Tervetuloa uuteen kotiin”- kortti), menin kirjastoon palauttamaan kirjoja ja noutamaan varaukseni, sitten menin Myyrmanniin palauttamaan pulloja ja rikastuin kahden euron ja kymmenen sentin verran.

 

Matkustin bussilla 565 Raappavuorelle. Äiti oli kotona, ja oli hyvällä mielellä nähdessään minut.

 

Joimme kahvia, söimme korvapuusteja, ja juttelimme neulomisesta ja Tallinnaan matkustamisesta.

 

Myöhemmin päivällä isä tuli kotiin ja oli ilmeisesti huonolla tuulella, kuten hän yleensäkin on.

 

Söin vanhempien kanssa päivälliseksi perunoita, munavoita, ja makeaa maissia. Jälkiruuaksi söin pari palaa suklaata, sitten lähdin kotiin.

 

Odotin seuraavaa bussia Myyrmäkeen jokseenkin pitkän ajan. Päivällä oli satanut lumijyväsiä ja hengitys huurusi.

 

Myyrmäessä kävin Citymarketissa ostamassa kolmannen parin ”saapassukkia”.

 

Kotiin palattuani hoitelin kotitöitä ja pesin koneellisen pyykkiä.