Sain eilen postissa ystävänpäivälahjapaketin uusi- seelantilaiselta Zoyalta. Siinä oli minikokoinen huovutettu Joey Ramone- nukke, palanen hyväntuoksuista luomusaippuaa, mansikantuoksuinen Hello Kitty- huulirasva, eteeriseltä öljyltä tuoksuva miniputeli käsivoidetta, sellainen minikokoinen Hello Kitty- kasvopyyhe sydämenmuotoisessa mytyssä joka veteen laitettuna avautuu, pussi Hershey’n sokerittomia suklaakonvehteja, ja ystävänpäiväkortti. Sain myös Sandralta myöhästyneen syntymäpäiväkortin.

On se kyllä ihmeellistä ajatella että jossain tuolla valtamerien takana on ihmisiä jotka elävät elämäänsä ja silti löytävät tarpeeksi aikaa lähettää minulle kortteja ja paketteja, tulee sellainen olo että on oikeasti rakastettu.  

Päivän toinen punastelun aihe on se kun äitini kehui minua siitä kuinka aktiivinen olen, kuinka käyn ryhmissä ja museoissa ja muualla.

 

Eilisiltana nukkumaan mentyäni katsoin Netflixiltä <i>Child’s Play</i>- elokuvan, siis sen jossa esiintyy tappajanukke Chucky, ja piehtaroin omassa pahassa olossani. Mitään pahaa ei ollut noin yleensä tapahtunut, mutta aina pari viikkoa ennen kuukautisia psykoottiset oireeni pahenevat ja minusta tulee harhainen ja aggressiivinen. Sen saattaa nähdä kun huitelen pitkin Myyrmäen katuja huomioliiveissäni, nytkähtelen kävellessäni ja vääntelen naamaani.

 

Näin kerrankin ihan kivoja unia, fillaroimisesta aurinkoisena kesäpäivänä, pulkkamäen laskusta autereisena talvipäivänä, ja siitä että vanhempani välittivät minusta samalla tavalla kuin lapsena, kun isä nunnutti nenäänsä poskeani vasten ja sanoi ”Voi voi voi, kun isi tykkää niin kovasti isin pienestä Miiasta!”

Harmitti kun heräsin ja tajusin etteivät unet olleet totta. Ihme kyllä, en nähnyt Doctor Who- unia kuten yleensä.

Heräsin siihen että olin potkinut täkkini pois sängystä, ja kietoutunut virkattuun päiväpeittoon. Päätin että nukkuisin niin myöhään kuin unta riitti, ja tulin ajatelleeksi että olen aika onnekas siinä mielessä ettei minun tarvitse nousta kello kuudelta aamulla ja lähteä ulos pimeyteen, kylmyyteen, ja sateeseen ansaitakseni elantoni.

 

Nousin juuri ennen kello yhtä iltapäivällä, otin lääkkeeni ja pukeuduin, ja lähdin käymään vanhempieni luona.

 

Soitin ensin äidilleni ja kerroin olevani tulossa käymään.

Matkustin bussilla 571 kotikotiin, sekä isä että äiti olivat paikalla. Juttelin äidin kanssa ja autoin häntä kotitöissä.

 

Myöhemmin päivällä palasin bussilla 571 Myyrmäkeen ja kävin Myyrmannin Citymarketissa ostamassa laskiaispullia mantelimassalla, ja kahdet tarjouksessa olleet alushousut. Olin ostanut samaa merkkiä, kokoa Medium pari kuukautta sitten, mutta ne osoittautuivat liian pieniksi. Tällä kertaa ostin Extra Large- ja Extra Extra Large- kokoiset, katsotaan sopivatko ne.

 

Kävin myös kakkoskerroksen uudessa BR Lelut- myymälässä, siellä myytiin Halinalle- pehmoleluja sekä minikokoisia Equestria Girls- figuureja. Päätin että ostaisin ne ensi viikolla, mutta ensin pitää tietenkin ostaa viikon ruuat, hygieniatuotteet, ja alusvaatteet.

Pitää myös ostaa teatterilippu, menen maaliskuussa KOM- teatteriin katsomaan 80- luvun lapsuudesta kertovaa näytelmää ”Pasi Was Here”, ja pitäisi myös hankkia uimahallikortti.

Minulla on jo Myyrmäen urheilutalolle kuntosalikortti, sillä pääsee uimaan treenin jälkeen mutta haluan erillisen uimahallikortin.

 

En ole viitsinyt siivota muuten kuin pesemällä kaksi koneellista pyykkiä, vaihtamalla pyyhkeet puhtaisiin, ja viemällä sijauspatjan, peiton, ja uuden tyynyni parvekkeelle kuivumaan. Aion nukkua tämän yön sohvasängylläni, ja huomenna vien patjan ulos tomutettavaksi ja sitten laitan puhtaat lakanat sänkyyn.