Näin edellisenä yönä unta jossa hampaani irtosivat, näen sitä unta aika usein. Näin myös unta jota en ole nähnyt koskaan ennen, mutta siinä oli vahva déjà vu- tunne.

 

Nukuin melkein keskipäivään asti. Mummi oli mennyt johonkin terveysseminaariin aikaisin aamulla.

Otin aamulääkkeet, peseydyin, pukeuduin, söin mustikkasoppaa ja join kahvia, pelasin Pokémonia netissä.

Myöhemmin päivällä mummi palasi kotiin, nautimme runsaan lounaan; porkkana- kukkakaalikeittoa riisillä, silakkapihvejä, keitettyjä perunoita, sokeroituja puolukoita, ja jälkiruuaksi kahvia ja täytekeksejä.

 

Lähdin käymään kävelyllä Ukonkannaksen luonnonpuistossa, sitten kävin paikallisessa supermarketissa ostamassa nimipäiväkortin Terhille, syntymäpäiväkortin Kaarlelle, sitten kävin Tiimarissa (kyllä, Kangasalan keskustassa on vieläkin Tiimari auki) ostamassa itselleni söpön kangaskassin ja mummille katolilaistyyppisen Jeesus- hologrammikuvan jääkaappimagneetiksi.

 

Mummolaan palattuani pelasin lisää Pokémonia, join iltapäiväkahvit, ja mietin että menisin sittenkin vasta huomenna Kimmo Pyykön museoon.

 

Illalla mummi lähti konserttiin, minä pelasin Pokémonia sen verran että sain voitettua Elite Fourin ja Garyn, ja pyydystettyä Mewtwon.

 

Huomenna menen siis Kimmo Pyykön museoon, ja käyn varmaan myös kirjastossa, mummi sanoi että siellä on myös taidenäyttely.